Patiënten- en beroepsverenigingen

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging LVPW ( landelijke vereniging van Psychosociaal werkenden) en het overkoepelend orgaan RBCZ. ( Register Beroepen complementaire zorg) Dit betekent dat ik mij heb verbonden aan een beroepscode en kwaliteitsregister. Regelmatige bijscholing, gekoppeld aan net zovele toetsmomenten waarborgen de kwaliteit van hulpverlening.

Het betekent ook dat ben ik aangesloten bij de geschillencommissie van SCAG. ( stichting complementaire en alternatieve beroepen). Als registerlid val ik onder het tuchtrecht van de TCZ (tuchtrecht complementaire zorg) 

Ik ben een van de therapeuten binnen de LVPW die expertise heeft op het gebied van chronische darmziektes en alvleesklieraandoeningen en sta ook als zodanig geregistreerd bij de CCUVN ( Crohn en Colitis ulcerosa Vereniging Nederland) en de Alvleeskliervereiniging Nederland.